Powered By Blogger

Keresés ebben a blogban

2011. április 21., csütörtök

Squirlz Water Refflection 1.rész


Asszem érdemes egy kis segítséget nyújtani a vízeffekttel kapcsolatban,hogy minden okés legyen
1;Amikor megnyitod a programban a képet,akkor felül kattints a színes gombócokra és a benne lévő kockában a számot állítsd 20 helyett 6-ra.Így kevesebb lesz a kilobite,és nem mega lesz,hanem kilo.
2;Másodszor amikor valamit akarsz csnálni,akkor a piros Y-ra kattints és nézd meg melyik résznél van a pont.
Itt tudod az effektet beállítani hogy mit szeretnél készíteni:hullámzást,vízköröket,esőt,esőt,havazást hullámzással vagy csak havazást és végül vízköröket esővel.
Még mindig maradja a felső sornál és amikor kiválasztottad hogy melyik kell akkor kattints a hullám.a vízkör vagy az eső ikonjára.Amikor megvan akkor a balodali lefelé mutató sávban ott a piros kör és azzal tudod kijelölni hol legyen a hullámzás vagy a többi.
3;Hullámzásnál ha rákattintasz megjelenik egy táblázat és abban ha a sárga nyílra kattintasz láthatod a hullámzást ami az alap hullámzás.próbáld ki melyik hullámzás típusa felel meg neked leginkább,mert van 5 féle lehetőség-A,B,C,D,E lehetőség.A csúszkákhoz egyenlőre ne nyúlj.Ha több hullámot akarsz,vagy az irányát szeretnéd megváltoztatni,akkor a jobb oldalon felül kattints az 'Add Flow'feliratra.Ebben van egy piros nyíl ami a hullámzás irányát mutatja.A felső sor csúszkáját kell mozgatni és akkor változtatni tudod az irányát.Ha több és más hullámot akarsz,akkor kattints a jobb oldalon a feliratok közül az 'Add Extra Waves'feliratra.Egyenlőre csak a felső sor csúszkáját állítsd be.
Mindig a sárga nyílra kattintva próbálhatod ki az effektet.
4;Ha azt akarod hogy a képen lévő alapod látszódjon,akkor a főtáblázatban a 'Transparency'feliratnál állítsd a csúszkát 100-ra.Van amikor erre van szükség!
Amikor mindent beállítottál akkor kattints a felső sorban a piros gif feliratra és ezzel tudod gifként elmenteni.Nem kell a képedet sem avi-ként,sem Wmv-ként elmenteni,ha gifként is tudod!!
Egyenlőre ennyi elég,és legközelebb a többiről fogok írni.
Egyébként az ezzel kapcsolatos tutorialok megvannak az oldalamon a
oldalon.Egy csomó más hasznos tanáccsal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése