Powered By Blogger

Keresés ebben a blogban

2010. október 28., csütörtök

Tovább lépek



Azt hiszem továbblépek!Ezentúl nem a konvencionális képszerkesztés lesz a célom,hanem egy modernebb,érdekesebb képszerkesztés.
Természetesen a legegyszerűbbekkel kezdtem,úgy mint a keretezés.Hiszen a hagyományos képkészítés is ezzel kezdődik.Így beletudom dolgozni magam a magasabb szintű technikákba.
Mint a fenti kép mutatja,ötletekből nincs hiány!
Íme az elkészítése.
1;Nyissunk egy képet a PSP-ben meg,majd a Selection Rectangle segítségével vágjuk ki azt a képrészletet,ami nekünk kell.
2;Most kattintsunk a lasszóra,és az alak könyökét rajtoljuk körbe,Másoljuk le,majd a Selections-Modify-Inside/Outside Feather-18-al vigyük kijjebb a kijelölést.Megint másolunk és a könyököt a Paste-asNew Image-val megjelenítjük.
3;Következik a keret.A mappáimban van egy keret elmentve,azt lehívtam,majd átmásoltam a képre a paste as New Layer-el.Most a jobb oldalon található Deform Tool-Deform-ra kattintunk,majd a keretet a négy szélén a középső jeleknél széthúzzuk,egészen a kép széléig,hogy az be legyen keretezve.Most egy új réteg jön rá,és a kivágott könyökrészt illsszük a helyére,úgy hogy az a keret fölött legyen.
4;Amikor ez is megvan,vonuk össze a rétegeket,majd a kész képet vigyük át egy nagyobb Transzparens alapra..Utána a Flaming Pear Flood jön.Beállításai: a legfelső számot mindenki maga állítsa be,mert nem ugyanazzal a képpel dolgozunk.A többi szám azonban ez:17,27,31 20,23,100,35 42,27,24 felirat:normal.
5;Amikor megvan,jöhet egy réteg és rá az első tubuskép.Újabb rétegek után jöhetnek a többi tubusképek!
Ezt a leckét azoknak szánom,akik már jól tudnak képet készíteni,és profi módon tudják,hogy egy kép csak akkor jó,ha a saját tubusképeinket és díszeinket használjuk.Vonatkozik az alap képre is.A lényeg ennél,hogy valamelyik testrésze kerüljön a keret fölé.kéz,láb,kar,könyök,valami.Aki,meg nem kezdő,az tudja,hogy a kép készítésénél,rétegről,rétegre dolgozunk.
Végül még a keret képét is leközlöm,mert az jól jön mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése