Powered By Blogger

Keresés ebben a blogban

2019. január 3., csütörtök

REVO UNINSTALLER

Mindenki használ program eltávolítót.Ki ilyet,ki olyat.Nem részletezném a dolgokat,felesleges felsorolnom.A dolog lényege az,hogy a legtöbb ingyenes program eltávolító ott hagy a gépeden jó pár maradványt,leginkább a registry-ben.  Sajnos mivel nem mindenki engedheti meg magának a pénzes,avagy fizetős verziót,ezért vagy ott hagyják a gépükben felesleges fájlokat és bosszankodnak azon hogy problémájuk van a géppel,ki tudja milyen okból,vagy kézzel egyenként kell a fájlokat eltávolítani,ami egyébként roppant veszélyes,hiszen aki nem ért hozzá,olyan létfontosságú dolgokat is kitörölhet,amik szintén zavart okozhatnak.
a REVO UNINSTALLER viszont,mindent képes kitörölni a registry-ből, anélkül hogy meg kéne venni.
A következőképpen történik a dolog:
1;A telepítése nem okoz gondot,azután a megnyitása sem.Így néz ki amikor megnyitod.
De a megjelenésén lehet változtatni,ha a "Nézet"ikonra kattintasz.Ott választhatsz 3 féle megjelenés között:Ikonok,Lista és Részletek.Kinek mi a kényelmesebb.Én ezt szeretem,mert minek mindent túl bonyolítani.
2;Amikor el szeretnél távolítani egy programot,akkor más dolgod nincsen,mint rákattintani az ikonjára.
Majd a felső sorban az "Eltávolítás"Ikonra.Azonnal megjelenik egy tábla,amely máris elkezdi az eltávolítási hadműveletet.
Amikor megjelenik a harmadik sorban a felirat,akkor jön a program saját eltávolítója.Azt elindítod,pillanatok alatt végez.
3;A negyedik sorban ami megjelenik az eltávolítás 3 lehetséges módja van.A "Biztonságos",a"Közepes",és a "Speciális".
Ha jót akarsz,akkor a "Speciálist" választod.Utána csak rákattintasz alul a Vizsgálat buttonra. Ekkor kikeresi neked az összes fájlt ami a gépeden van a program kapcsán.Ez ugyan nem túl gyors,de kibírható,és mindent kikeres ami nem kell neked.
4;A következő megjelenő tábla a registry-ben fellelhető fájlokat mutatja,amiket a következőképpen kell eltávolítani:csak a vastag feliratú sorokat kell kijelölni.
(A vékonyak és a piros színnel jelöltek a géphez való dolgok,azoknak,mindenféle képen maradniuk kell!!!)
Tehát kijelölöd a vastagokat.Rákattintasz alatta Törlés buttonra. A felugró táblácskát leokézod és már ki is törli a megjelölt sorokat!Alul kattints a tovább buttonra.
5;Az új táblán a további megmaradt fájlokat és mappákat lehet törölni.Itt csak a Mindent kijlölre kell kattintani,mad a törlés gombra és végül alul a Kész gombra.



Figyelem!!! ha végzett,még mindig marad 1-2 fájl,ami benne marad,de amikor újraindítod a géped,akkor ezek is eltünnek!Erre egy felugró kis táblával figyelmeztet is a program.


Ha van még program,amit el szeretnél távolítani,akkor ugyanezt az eljárást kell elvégezned.
Nem nehéz,viszont tökéletes munkát végez.

Akik értenek hozzá,vagy bátrabbak,azok az eszközök feliratra kattintva további tisztogatást hajthatnak végre.
Ezt nem írom le,mert ez leginkább azoknak hasznos,akik jobban értenek a géphez.Mi,átlagos felhasználók,nem igazán értünk ahhoz hogy mit is kell takarítani ezekben a dolgokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése